Huh mikä amatööri sitä on nykyään tuon viinan kanssa. Yksi ilta pörräystä ja seuraukset tuntuvat vielä kahden päivän päästä. Niin keski-ikäistä.. Mutta hauskaa oli! Pitkästä aikaa jaksoi vetää, eikä heti kymmeneltä nuukahtahtunut. Voi kun vielä muistaisi kaikki hauskat jutut mitä tuli julistettua illan aikana. Kerrankin sain nukuttua iltapäivään saakka krapulassa, siitä olen erityisen ylpeä. :) Ja asunnosta en poistunut koko päivänä ja kylpytakissa haahuilin. Ihanaa!

Sunnuntaina olin keilaamassa Kampissa. Ei sitä kyllä jaksaisi säännöllisesti tehdä. Kivaa kerran vuodessa, mutta jotenkin.. äh. Tänään kävin hierojalla ja voi että oli rentouttavaa. Meinasin väkisellä nukkua junaan. Nyt kaurapussi olkapäillä toivun. Kohta nukkumaan. Huomenaamulla töihin aikaisin. Ei BB:tä tänään, kypsyttää se. Ja varsinkin keskustelupalsta, mitä menin eilen lueskelemaan. Kiva, että jokaisesta ihmisestä löytyy hyviä ja huonoja puolia, mutta on toi kyl jotenkin julmaa, että niitä ruoditaan tuolla. Mutta toisaalta, mitäs läksivät..

Kynsistä pitäisi ottaa pois punainen lakka pikkujoulujen jäljiltä. Kummitytön joulukalenteri pitäisi postittaa. Sykemittari pitäisi virittää. Kirjastoon kirjat. Uusia vaatteita UFF:ilta. Petivaatteiden vaihto. Digiboxin asentaminen. Karkkilakko. Masturbointi. Hampaiden pesu.